Emisia

Humanitarna utakmica za malu Nađu

Divljih veprova. Sav novac prikupljen na utakmici uplaćen je za lečenje trogodišnje Nađe Kvrgić, koja boluje od leukemije.

Iako je rezultat bio u drugom planu, na utakmici je viđeno čak 12 golova, tako da je publika koja je bila u subotu popodne u sali Druge gimnazije, mogla da uživa u dobroj utakmici. Posle regularnog dela rezultat je bio 6:6, ali je ekipa naše kompanije pobedila posle boljeg izvođenja penala (4.3).

Kompanija Emisia Consulting zahvaljuje ekipi Divljih veprova i Drugoj kragujevačkoj gimnaziji što su učestvovali u organizaciji ove humanitarne utakmice, ali i svima koji su izdvojili svoje vreme i novac i družili se sa nama u subotu, a zatim i u kafiću “Kvart”, gde je tokom vikenda nastavljeno prikupljanje novca za malu Nađu Kvrgić.

Ovo je već treća humanitarna utakmica koju organizuje naša kompanija, a prikupljeni novac je uvek prosleđen onima kojima je to najpotrebnije. Kao društveno odgovorna kompanija nastojaćemo da se uvek odazivamo humanitarnim i svim drugim akcijama, koje će pomoći našim sugrađanima.