Emisia

Hunt

Zahvaljujući kreativnosti i upornosti Quote tima u našoj kompaniji se ove godine ustanovila nova zanimljiva aktivnost. Reč je Scavenger Hunt-u, koji je prvi put održan u Vrnjačkoj banji, tokom proslave 10 godina Emisia-e.

Pošto su se Hunteri dobro zabavili, Quote tim je rešio da ga ponovi, pa su tako naši zaposleni krajem maja učestvovali na prvom kragujevačkom Hunt-u. Ni tri odlaganja zbog loših vremenskih uslova nisu pokolebali Huntere, pa je u ovoj aktivnosti učestvovali oko 30 zaposlenih.

Organizatori su osmislili zanimljive i kreativne zadatke, a ideja je bila da se učesnici međusobno bolje upoznaju, ojačaju timski duh, ali i da saznaju nešto više o istoriji i tradiciji Kragujevca.

Hunteri su uspešno rešili 40 zadataka, među kojima je trebalo da pronađu nultu tačku grada, lokaciju na kojoj je donet prvi srpski ustav, slikaju stare zgrade iz određenog arhitektonskog perioda, ali i da popiju kafu i odigraju partiju šaha na “tabli” ispred pozorišta.

U ovim zadacima najbolje su se pokazali Boško Popović, sestre Ivković i Veljko Antonijević, koji su dobili vredne nagrade. Da li će Hunt postati deo Emisia tradicije sada zavisi od pobedničkog tima, na koje su organizatori preneli odgovornost da osmisle i realizuju sledeću “potragu za blagom”.