FAQ

FAQ

+ - 1. Koje obrazovanje, diplome ili sertifikati su mi potrebni za zaposlenje u kompaniji Emisia?

Za zaposlenje u kompaniji Emisia nije potrebno formalno obrazovanje u oblasti programiranja niti sertifikati, ali je neophodno da imate odgovarajući nivo znanja.

Na našem sajtu  nalaze se oglasi za trenutno otvorene pozicije. Na raspolaganju Vam je i opšti aplikacioni formular koji možete popuniti. Vaša biografija ostaće u bazi podataka kako bismo mogli da Vas kontaktiramo. Ukoliko se ukaže potreba za kandidatima Vašeg profila Vaše znanje biće provereno kroz online test.

+ - 2. Da li u kompaniji Emisia mogu da obavim stručnu praksu?

Kompanija Emisia Consulting ne nudi mogućnost prakse zainteresovanima za karijeru u programiranju. Ukoliko ste odlučni da se bavite ovim poslom možete se prijaviti na neki od naših stalno otvorenih konkursa. U tom slučaju prvi krug selekcije predstavlja test, a ukoliko ga uspešno rešite sledi razgovor za posao. Više informacija o konkursima za stalno otvorene pozicije možete pronaći na sajtu , gde se možete i prijaviti.

+ - 3. Da li je bolje da svoju biografiju i primer projekta pošaljem elektronskom poštom?

Kompanija Emisia prijave za zaposlenje prima isključivo preko online formulara dostupnih na ovoj platformi. Na raspolaganju su Vam trenutno i stalno otvoreni konkursi, kao i opšti prijavni obrazac. Molimo Vas da unesete sve neophodne podatke i iskoristite odgovarajuća polja da dodate svoju biografiju, motivaciono pismo, portfolio, link do projekta i slično.

+ - 4. Šta treba da učim i koje treninge treba da pohađam da bih se zaposlio/la u kompaniji Emisia? Da li Emisia organizuje obuke?

Za zaposlenje u kompaniji Emisia nije potrebno formalno obrazovanje u oblasti programiranja, ali je neophodno da imate odgovarajući nivo znanja. Zavisno od toga da li Vas zanima back-end ili front-end programiranje, možete izabrati neki od programa ili obuka koje obrazovne ustanove ili druge organizacije održavaju širom Srbije ili možete koristiti neku od besplatnih online platformi. Kompanija Emisia ne organizuje obuke za početnike u programiranju. Naša tradicionalna Emisia letnja radionica  namenjena je polaznicima sa odgovarajućim predznanjem, koje testiramo tokom procesa selekcije kandidata.