Emisia

Milorad Obrenović – Pobednik Emisia Fantasy lige

Titulu šampiona u ovogodišnjoj Emisia Fantasy ligi osvojio je kolega Milorad Obrenović, koji je iza sebe ostavio Miloša Blagojevića i Lazara Kovačevića.

Mile se kao novajlija odlično snašao u ligi, u kojoj je ove godine učestvovao 31 kolega. Iako je pratio fudbal, do sada se nije takmičio, pa priznaje da su mu ambicije u ovogodišnjoj ligi bile da se ne obruka i ne bude poslednji.

Međutim, ne samo da se nije obrukao, već se čini da je ligu osvojio prilično lagano, budući da je već od sedmog kola preuzeo prvu poziciju i sa malim turbulencijama je držao do kraja lige.

Ovom prilikom želi da se zahvali svom prijatelju i kolegi Nemanji Sariću, koji mu je na početku objasnio osnovna pravila i način učestvovanja u ligi i ističe da je premašio i Sarićeva i svoja lična očekivanja.

Kao presudno za svoju pobedu Mile ističe činjenicu da je tokom sezone u svoj tim ubacio Davida Silvu, igrača Mančester Sitija, kada ga niko nije imao. On mu je u tom periodu doneo mnogo bodova i prelomio celu sezonu.

Mile objašnjava da je za dobar tim potrebno ubaciti mnogo igrača sa španskog govornog područja, jer su Španci i Latinoamerikanci najtalentovaniji za fudbal. Što se tiče Engleza, njih je dobro staviti samo u odbranu, osim Kejna koji donosi mnogo poena, pa ga je i on imao u većem delu sezone.

– Imao sam najviše igrača iz Mančester Sitija, jer je bio najjači tim u ligi. Zbog toga sam i uzeo dres Davida Silve, jer smatram da mi je doneo pobedu. Volim i način na koji igra, najbolji je asistent pored De Brujnea. Trudio sam se i da ne idem u sledeće kolo sa mnogo negativnih poena. Najviše sam imao -4, jer se ne može očekivati dobar rezultat sa -8 ili čak -12 poena, kako su igrale neke kolege, objašnjava Mile.

Dodaje da je iznenađen rezultatom, ali da je već posle desetog kola, kada je preuzeo vodeću poziciju, počeo da se nada da će pobediti i da je, kako su kola prolazila, sve to postalo realnije.

Najavljuje da će Emisia Fantasy ligu igrati i sledeće godine i nada se novom uspehu. Očekuje da bude u prvih pet, ali ne bi imao ništa protiv ni da ponovi ovogodišnji uspeh i osvoji neko od prva tri mesta.