RADNI DAN

Radni dan

Uz to što negujemo kulturu stalnog učenja, usavršavanja i napredovanja, veoma smo ponosni na zajednicu koju smo izgradili. Nju čine pametni, vredni i posvećeni ljudi.

Vredan rad podrazumeva i kvalitetan odmor, a njegov neizostavni deo u Emisia-i su dobar ručak i partija stonog fudbala ili košarke ili FIFA-e ili… po izboru…

Negujemo i cenimo različitosti. To važi i za slobodno vreme. Zato zaposlene podstičemo da se druže i uživaju u aktivnostima koje ih posebno interesuju. Neko voli avanture u prirodi ili ekstremne sportove, neko daje prednost društvenim igrama, a neko voli sve navedeno. Zato smo organizovali Special Interest Groups, pa svako bira šta mu odgovara i prija.

Solidarnost i prijateljska atmosfera veoma su važni za sve nas. Radujemo se rođenjima beba, venčanjima, rođendanima, unapređanjima… Organizujemo humanitarne akcije i pružamo podršku kolegama kada se nađu u teškoj situaciji. Ljubaznost i lepa reč su neizostavni, a novčani prilozi i učešće u zajedničkim akcijama dobrovoljni.