Emisia

Sertifikat izvrsnosti

Emisia Consulting dobila je sertifikat bonitetne izvrsnosti, koji poseduje samo dva posto privrednih subjekata u Srbiji. To znači da, na osnovu poslovnih rezultata ostvarenih tokom prethodne tri godine, naša kompanija zadovoljava kriterijume „Bisnode“ internacionalne metodologije i pripada grupi kompanija sa najvišom bonitetnom ocenom AAA.

Sertifikat izvrsnosti jedan je od najvažnijih evropskih standarda i međunarodno priznata oznaka ekonomskog kvaliteta kompanije. Njime se potvrđuje kreditna vrednost, finansijska stabilnost, ali i likvidnost i profitabilnost jedne kompanije.

Ovo priznanje je, kako navode u „Bisnode“-u potvrda dugogodišnjeg sistemskog i kvalitetnog rada, koji dobitnike ove nagrade svrstava u sam vrh domaće privrede, rame uz rame sa preduzećima iz Evropske unije, jer se primenjuju isti rigorozni i dokazani kriterijumi.

Emisia na ovaj način potvrđuje da se radi o odgovornoj i kvalitetnoj kompaniji sa kojom je pouzdano sarađivati. Ovaj sertifikat je, pored Srbije, priznat u velikom broju zemalja Evrope, što našoj kompaniji osigurava ugled i poverenje u domaćem i stranom poslovnom okruženju.

Trudićemo se da i dalje nastavimo vredno da radimo i da osvajamo nova svetska tržišta.