Emisia

Studentska žurka

Potpuna novina u dosadašnjem radu Emisia-e je organizacija prve velike studentske žurke, koja je održana 6. decembra u kafeu Porta. Žurka je organizovana u cilju povećana vidljivosti naše kompanije, kako među ljudima iz IT struke, tako i među studentima kragujevačkog Univerziteta.

Budući da smo želeli kompaniju da približimo potencijalnim budućim zaposlenima, ona je orijentisana na studente prirodnih i tehničkih nauka. Za žurku se tražila karta više, pa je na kraju u Porti bilo oko 400 ljudi. Pored studenata, žurka je bila otvorena i za naše zaposlene, koji su nosili bedževe Emisia-e i bili spremni da odgovore na sva pitanja studenata o načinu rada, proizvodima i atmosferi u našoj kompaniji.

Za dobru muziku pobrinuli su se DJ Kirby i sjajni duo Sax n Groove.

Kao još jedan vid predstavljanja firme kolega Nebojša Čukić je specijalno za žurku pripremio promo video, a organizovana je i nagradna igra na Fejsbuku. Naime, svako ko je na ovu društvenu mrežu postavio fotografiju sa #emisiaparty učestvovao je u nagradnoj igri, čija je glavna nagrada bila GoPro kamera. Posle dva dana glasanja, fotografija sa najviše lajkova bila je fotografija studentkinje Prirodno matematičkog fakulteta u Kragujevcu Milice Aleksić.